Zimovanje vaga Istaknuto
   
 

U zimsko razdoblje ušlo je 6 aktivnih vaga i njihove odvage možete pratiti na ovom portalu. Ostalih 8 vaga uglavnom se nalazi kod držatelja pa je podsjetiti da ih je i u ovom razdoblju potrebno održavati. Najvažnije je držati ih u suhoj prostoriji i povremeno, bar jednom mjesečno napuniti bateriju. Ovo čuva bateriju, a uglavnom su sve nove, ali i elektroniku vage. Iako je u mirovanju u njoj su pohranjene 'zadane' funkcije koje će ona 'upamtiti' sve dok ima energije u bateriji. U suprotnom će se trajno izgubiti njena 'pamet'.

Svi podaci odvaga se još čuvaju u aplikaciji pa za moguće spremanje u svoju arhivu javite pa ćemo ih vratiti na portal.

Da ne nabrajam posebno, pčelarsku godinu smo imali kakvu smo imali pa je razumljiv i interes držatelja. Poneki su ga izgubili još u ožujku kada su izgubili pčele, a drugi su odustali plaćati prepaid još krajem ljeta. Obiđite operatera i provjerite do kada će vam čuvati broj. Jednostavnije je ako je na broju još novca uplatiti najmanji iznos da produžite njegovo trajanje do proljeća. I tako ćete vi utrošiti preostali dio prepaida.

Navršava se 10 godina kako koristimo naše vage i aplikacije. O nama još ovisi koliko će nam biti od koristi. Kolegijalno je razumjeti nas  dvojicu (Robi i Dado) koji održavamo sustav pa poslušati ove zimske savjete.

Kao nijedne godine imali smo na desetke zastoja serverske opreme, ali je to napokon Robi uspješno otklonio. A ja sam se naplaćao prepaida za 4 vage i server kroz cijelu godinu. Što ćeš kada mi mirovina to i podnese.

D.Krakar  1.12.2017.    

 
 
Motrenje Sv. Ambrozije
Novosti
RASPORED SELIDBE NA REPICU
13.04.2018
Sutra 14.4.2018. u Obrtničkom je dogovor oko rasporeda za repicu, u 20 sati.

Pročitaj više...


20.svibanj je svjetski dan pčele
07.04.2018
UN je 7.srpnja 2017. donio rezoluciju i pozvao članice da obilježavaju ovaj dan.  

 

Pročitaj više...


EU preporučila oksalnu kiselinu za varou
07.04.2018
Sredstvo VarroMed odobreno je koristiti u EU  Europskoj uniji od 02/02/2017.

Pročitaj više...


Predavanje tvrtke Bayer
15.03.2018
Od tvrtke Bayer primili smo poziv na predavanje 27.3.2018.

Pročitaj više...
članovi
Korisnik:
Lozinka: