Zimovanje vaga Istaknuto
   
 

U zimsko razdoblje ušlo je 6 aktivnih vaga i njihove odvage možete pratiti na ovom portalu. Ostalih 8 vaga uglavnom se nalazi kod držatelja pa je podsjetiti da ih je i u ovom razdoblju potrebno održavati. Najvažnije je držati ih u suhoj prostoriji i povremeno, bar jednom mjesečno napuniti bateriju. Ovo čuva bateriju, a uglavnom su sve nove, ali i elektroniku vage. Iako je u mirovanju u njoj su pohranjene 'zadane' funkcije koje će ona 'upamtiti' sve dok ima energije u bateriji. U suprotnom će se trajno izgubiti njena 'pamet'.

Svi podaci odvaga se još čuvaju u aplikaciji pa za moguće spremanje u svoju arhivu javite pa ćemo ih vratiti na portal.

Da ne nabrajam posebno, pčelarsku godinu smo imali kakvu smo imali pa je razumljiv i interes držatelja. Poneki su ga izgubili još u ožujku kada su izgubili pčele, a drugi su odustali plaćati prepaid još krajem ljeta. Obiđite operatera i provjerite do kada će vam čuvati broj. Jednostavnije je ako je na broju još novca uplatiti najmanji iznos da produžite njegovo trajanje do proljeća. I tako ćete vi utrošiti preostali dio prepaida.

Navršava se 10 godina kako koristimo naše vage i aplikacije. O nama još ovisi koliko će nam biti od koristi. Kolegijalno je razumjeti nas  dvojicu (Robi i Dado) koji održavamo sustav pa poslušati ove zimske savjete.

Kao nijedne godine imali smo na desetke zastoja serverske opreme, ali je to napokon Robi uspješno otklonio. A ja sam se naplaćao prepaida za 4 vage i server kroz cijelu godinu. Što ćeš kada mi mirovina to i podnese.

D.Krakar  1.12.2017.    

 
 
Motrenje Sv. Ambrozije
Novosti
POZIV NA PREDAVANJE
15.10.2018
Predavanje dr.sci.Maje Dražić je u utorak 23.10.2018. u 18 sati

Pročitaj više...


POSJET PČELARU KOD VINKOVACA
02.10.2018
U ponedjeljak 8. listopada idemo u Vinkovce (...pjesma?Dođi u Vinkovce..." 

Pročitaj više...


Tablica senzoričkog ocjenjivanja meda 2018.
16.09.2018
Senzorička ocjena medova na ovogodišnjem ocjenjivanju: redosljed po broju osvojenih bodova

Pročitaj više...


Rezultati ocjenjivanja meda 2018.god.
16.09.2018
Tablice rezultata ocjenjivanja meda PS županije

Pročitaj više...
članovi
Korisnik:
Lozinka: