Zimovanje vaga Istaknuto
   
 

U zimsko razdoblje ušlo je 6 aktivnih vaga i njihove odvage možete pratiti na ovom portalu. Ostalih 8 vaga uglavnom se nalazi kod držatelja pa je podsjetiti da ih je i u ovom razdoblju potrebno održavati. Najvažnije je držati ih u suhoj prostoriji i povremeno, bar jednom mjesečno napuniti bateriju. Ovo čuva bateriju, a uglavnom su sve nove, ali i elektroniku vage. Iako je u mirovanju u njoj su pohranjene 'zadane' funkcije koje će ona 'upamtiti' sve dok ima energije u bateriji. U suprotnom će se trajno izgubiti njena 'pamet'.

Svi podaci odvaga se još čuvaju u aplikaciji pa za moguće spremanje u svoju arhivu javite pa ćemo ih vratiti na portal.

Da ne nabrajam posebno, pčelarsku godinu smo imali kakvu smo imali pa je razumljiv i interes držatelja. Poneki su ga izgubili još u ožujku kada su izgubili pčele, a drugi su odustali plaćati prepaid još krajem ljeta. Obiđite operatera i provjerite do kada će vam čuvati broj. Jednostavnije je ako je na broju još novca uplatiti najmanji iznos da produžite njegovo trajanje do proljeća. I tako ćete vi utrošiti preostali dio prepaida.

Navršava se 10 godina kako koristimo naše vage i aplikacije. O nama još ovisi koliko će nam biti od koristi. Kolegijalno je razumjeti nas  dvojicu (Robi i Dado) koji održavamo sustav pa poslušati ove zimske savjete.

Kao nijedne godine imali smo na desetke zastoja serverske opreme, ali je to napokon Robi uspješno otklonio. A ja sam se naplaćao prepaida za 4 vage i server kroz cijelu godinu. Što ćeš kada mi mirovina to i podnese.

D.Krakar  1.12.2017.    

 
 
Motrenje Sv. Ambrozije
Novosti
Poziv na godišnju skupštinu
20.01.2018
U ime Pčelarske udruga „Zlatna dolina Požega“ pozivamo sve članove udruge da prisustvuju godišnjoj Skupštini koja će se održati dana 26.01.2018. (petak) s početkom u 18:00h na lokaciji ugostiteljskog objekta Zlatni lug (Donji Emovci).

Nakon skupštine biti će organizirana prigodno druženje uz večeru.

Pročitaj više...


Poziv na predavanje
11.01.2018


Dragi članovi i simpatizeri pčelarstva, u prilogu vam dostavljamo poziv na predavanje iz područja pčelarstva koje će se održati 19.1.2018. godine. Veselimo se vašem dolasku!Pročitaj više...


IZLET U PIACENZU
08.12.2017
Udruga pčelara Zrinski Sl.Brod ponudila nam je da zajednički idemo na izlet  u Italiju na sajam.

Ukoliko ste zainteresirani možete se prijaviti kod Tomislav Prpić 099 34 80 768.

Pročitaj više...


Zimovanje vaga
01.12.2017
S 1.prosincem uklonili smo neaktivne vage s portala. Pročitajte kako čuvati preostale.

Pročitaj više...
članovi
Korisnik:
Lozinka: