Dobrodošli Istaknuto
   
 

 

Apel za pomoć pčelarskoj obitelji  Jelušić.

 

 

 

Pčelarska obitelj Jelušić  koja  svoju egzistenciju osigurava kroz pčelarstvo doživjela je veliku tragediju. Niz nesretni okolnosti i loših vremenski prilika „kumovao“ je tome da su ove zime ostali bez većine svojih pčelinjih zajednica. Pčelinjak koji posjeduju i svu popratnu opremu financirali su kreditom HBOR-a koji i dalje moraju otplaćivati, a osnovni izvor prihoda pčelinje zajednice nemaju.

 

Ovim putem molimo pčelare  koji su u mogućnosti da pokažu svoje veliko srce, te pomognu u obliku darivanja rojeva kako bi što prije obitelj Jelušić obnovila pčelinji fond i dalje živjela od pčela.

 

Uz sve ove nedaće koje su zadesile obitelj Jelušić svakodnevno vode brigu o sinu invalidu (invalid 90% donjih ekstremiteta), kojemu je potrebna stalna pomoć  osobe pratitelja.

 

Svi pčelari koji su voljni pomoći neka se jave na dolje navedene kontakt brojeve kako bi im obitelj Jelušić donijela prazne nastavke za rojeve.

 

 

 

Kontakt telefon Tomo Jelušić 095 8765602

 

                               Jasna Jelušić 098 9168030 

 

 

 

 

 

 

 
 
Motrenje Sv. Ambrozije
Novosti
Ponuda teglica za med
25.05.2015
Ponuda teglica za med tvrtke Agronom.
Pročitaj više...


Postupak ostvarivanja prava na potpore u pčelarstvu
08.05.2015
  Kako je ove godine došlo do izmjena načina i postupka ostvarivanja potpora u pčelarstvu potrebno je ukratko opisati postupak i rokove koje treba poštivati kako bi se potpore mogle ostvariti.
Pročitaj više...


Bagrem dobro izgleda
07.05.2015
Pakleni dan s preko 30°C 5. svibnja izvukao je prve cvatove bagrema. Još prijepodne je pčelinjak mirisao na crni jasen, a pred večer otvorile su se prve 'žabice' bagrema na toplim obroncima. Evo ga za 2-3 dana će početi glavna bagremova paša.
Pročitaj više...


Obavijest povjerenika vezano uz repicu
20.04.2015
Prva ozbiljna ovogodišnja paša je pred nama!Prvi cvjetovi uljane repice okupani u današnjem suncu pobuđuju nadu u pašu koja bi u konačnosti mogla završiti sa kako-takvim vrcanjem, a  i vrijeme je da konačno skinemo „paučinu“ sa vrcaljki.
Pročitaj više...
članovi
Korisnik:
Lozinka: