Dobrodošli Istaknuto
   
 

 
I evo, Božić je. Vrijeme da se odmorimo, zaboravimo probleme, budemo s našim najdražima i sjetimo ljudi koji više nisu s nama.
 
Očekuje nas mnogo posla sljedeće godine pa iskoristite ovo vrijeme da ga provedete s dragim ljudima, prijateljima i obitelji.
Prirodni ciklusi su sve manje predljivi, a tehnologija pčelarenja morat će se tome prilagoditi. A i tehnologija oko nas napreduje i mijenja se svaki dan. Već sada imamo detekcije invalidiranosti varoom kao aplikaciju na mobilnom uređaju, o pčelinjem otpadu priča se kao dobrom potencijalu za proizvodnju biomase, a umjetna inteligencija već danas u košnici na temelju zvuka u stanju je zaključiti nedostatak matice i početak rojenja.
 
Siguno se pitate kakva je ovo fotografija? I ona je jedinstvena. Napravljena pomoću generatora slika na temelju umjetne inteligencije. Nadamo se da će sljedeća godina za sve pčelare biti odlična, a možda i umjetna inteligencija bude bila u stanju generirati sliku koja je - bolja.
 
Sretan Božić svima!

 
 
Motrenje Sv. Ambrozije
Novosti
IN MEMORIAM
01.02.2023
Danas nas je napustio još jedan dugogodišnji i dragi član, g.Ivan Pavlešić. Posljednji pozdrav biti će u petak 3. veljače u 13:30h na groblju Sv. Ilije u Požegi.

Pročitaj više...


Predavanje 25.1.2023
13.01.2023
Pozivamo vas na predavanje koje će se održati 25.1.2023!

Pročitaj više...


Članarina za 2023
12.01.2023
Molimo da uplatite članarinu do kraja 1.mjeseca 2023. godine prema sljedećim podacima:

Pročitaj više...


IN MEMORIAM
20.12.2022
Jučer nas je napustio naš dragi prijatelj, pčelar, mentor i prije svega veliki čovjek, g.Davorin Krakar.

Pročitaj više...
članovi
Korisnik:
Lozinka: